• DE  
  • FR  
  • ES  
  • IT   
HOME ANFRAGE           

#

  woolgold
 
         
Woll Gewebe
 
 
Woll Gewebe :
Woolgold
Woll Gewebe
WF-01

 
Woolgold
Woll Gewebe
WF-02
Woolgold
Woll Gewebe
WF-03
Woolgold
Woll Gewebe
WF-04
Woolgold
Woll Gewebe
WF-05
Woolgold
Woll Gewebe
WF-06
Woolgold
Woll Gewebe
WF-07
Woolgold
Woll Gewebe
WF-08

Woolgold
Woll Gewebe
WF-09
Woolgold
Woll Gewebe
WF-10
Woolgold
Woll Gewebe
WF-11
Woolgold
Woll Gewebe
WF-12

Woolgold produceert een breed scala van wollen weefsels zoals Pashmina, Kaschmir, 100% Pure Fine Wol, Pure Seide, Viskose en Blended Natuurlijke Gewebe. India is de elfde grootste producent van wol in de wereld. Wolle weefsel is van nature meer de voorkeur vezel. Wir sind Hersteller, Exporteur und Großhändler für Wolle Gewebe.

We hebben een groot bereik in stoffen zoals:
- Merino Wolle Gewebe
- Virgin Wolle Gewebe
- Wol Blended Gewebe
- Jacketing Gewebe
- Felt Gewebe
- Blazer Gewebe
- Tweed Gewebe
- Wol Gauge Gewebe
- Wol Twirl Gewebe
- Wol Satin Gewebe
- Zidje Wol Matty Gewebe
- Zidje Wol Satin Gewebe

Wij produceren voor onze klanten een brede verzameling van wollen stoffen. Deze wollen weefsels zijn gladde oppervlak en kom in aantrekkelijke ontwerpen. Deze wollen weefsels zijn ideaal om te dragen in de winters. De kleurencombinaties gebruikt worden gekozen, zonder daarbij met de gevarieerde keuze van de klanten. Wol Blend weefsels met ronddraaien weeft uit veelkleurige draden hebben een unieke textuur dat maakt het ideaal voor allerlei toepassingen. Het medium gewicht stof is uitermate geschikt voor kleding, gordijnen en woninginrichting items. We manufacture for our clients a wide collection of wool fabrics. These wool fabrics have smooth surface and come in attractive designs. These wool fabrics are ideal to be worn in winters. The color combinations used are chosen while keeping in consideration the varied choices of the clients. Wool Blend fabrics with twirl weaves from multicolored threads have a unique texture that makes it ideal for variety of uses. The medium weight fabric is perfectly suitable for costumes, draperies and home furnishing items.

Wij ook bezighouden met de fabricage van de beste kwaliteit van zuivere wol en merinoswol weefsel. Woolgold heeft verworven expertise in het proces van productie en export van deze wol. Wij exporteren de zware 100% wol weefsel in diverse kleuren. Het is heel gezellig en warm en zal de shalws warm.

Wij bieden ook wol Seide satijn en Seide wol Matty Stoffen die zelf revolutionair in weefsel industrie. Zeer toepasselijk in kleding industrie, het is ook verkrijgbaar in verschillende weeft, mengsels, en breedtes. Onze Wol ronddraaien en wol Gauge Stoffen zijn echte kwaliteitsproducten. Wij zijn de vervaardiging en levering van breed scala van Seide wol satijnen stoffen die worden beschouwd als een van de beste kwaliteit materialen, gebruikt voor het maken van klassieke meubels en kleding. Het assortiment is zeer populair onder de klanten vanwege zijn fijne textuur en ook minimaal onderhoud factor

      ZURÜCK ZUM ANFANG

Sjaal & Wikkelt Stola Schals Andere Info Holen Sozial