• DE  
  • FR  
  • ES  
  • IT   
HOME ANFRAGE           

#

  woolgold
 
         
Schals
 
 
 
 
Viskose Schals :
Woolgold
Viskose Schals
VSH-01
 
 
Woolgold
Viskose Schals
VSH-02
Woolgold
Viskose Schals
VSH-03
Woolgold
Viskose Schals
VSH-04
Woolgold
Viskose Schals
VSH-05
Woolgold
Viskose Schals
VSH-06
Woolgold
Viskose Schals
VSH-07
Woolgold
Viskose Schals
VSH-08
Woolgold
Viskose Schals
VSH-09
Woolgold
Viskose Schals
VSH-10
Woolgold
Viskose Schals
VSH-11
Woolgold
Viskose Schals
VSH-12

Viskose Ontwerper Schals de verzameling van alle Avid mode minnaar. Warm en zacht, viskose Designer Schals zijn beschikbaar in reversibele weaf strepen, controles en kant drijft op de viskose stof. Deze kunnen op de schouders droeg opknoping of ronde rond de hals voor professionele uitstraling, of kan gewoon verspreid over. Zij zijn in vervaardigd in talloze uitvoeringen. Woolgold is ook gespecialiseerd in Graceful viskose Bed boterhampasta, Antique viskose Bed Covers, viskose Cushion Covers, Lekker Reversibele Schals, Unique Reversibele Schals en Designer Fancy Schals. Wir sind Hersteller, Exporteur, Lieferanten und Großhändler von Viskose Ontwerper Schals.

Ons assortiment van Viskose Ontwerper Schals zijn geschikt voor zowel overdag en 's avonds gelegenheid. Deze viskose Schals weerspiegelt perfecte synchronie van traditie en moderne ontwerpen. Prachtig ontDecke unieke patronen, onze viskose Schals zijn een prima showcase van superieur vakmanschap

Designer Viskose Schals exclusieve ontwerpen van mooie prenten vertegenwoordigen de vindingrijkheid van onze volbracht werknemers en ware liefde voor stijlvolle Schals van onze klanten. De visocse designer Schals in ingewikkelde patronen vervaardigd op onze eenheid is een van de mooiste Viskose wij hebben te bieden aan klanten sinds leeftijden. Deze Schals zijn geweven uit pre geverfd 100% Viskose rayon garens dat ze uitstekende kwaliteit. Wij produceren en leveren een reeks klaar voor verzending Viskose designer Schals in deze categorie in assorti / gemengde kleuren en modellen en zijn geschikt voor de vervaardiging 15.000 stuks per maand.

Onze brede waaier van designer Schals worden vervaardigd in verschillende kleuren, variërend van de levendige die aan de rustgevende kleuren. Reflecterend unieke creativiteit van onze kunstenaars en ontwerpers, onze array van Viskose Schals stralen een gevoel van luxe en elegantie. Biedt een brede waaier van ontwerper Viskose Pashmina Schals, zijn onberispelijke kwaliteit Schals ontDecke hoogste normen van kwaliteit en vakmanschap. Deze zijn zorgvuldig geweven hand te bieden warmte en zijn verkrijgbaar in zachte textuur in mooie kleuren.

Door onze ontwerper deskundigen, we zijn de vervaardiging van Viskose designer Schals die het meest wilde en interessante producten en zijn constant gebruikt zoals de noodzaak van de mode-industrie. Onze ontwerper Viskose Schals worden gepresenteerd in levendige kleuren en uitbundige designs die zijn er zeker van te fascineren iedereen door zijn uiterlijk en beroep. Wij fabricage, de export en het aanbod groot aantal ontwerper Viskose Schals in diverse modellen en kleuren die strikt noodzakelijk zijn getest op parameters zoals kwaliteit, kleur vastheid en anti-krimp. Deze Viskose Schals zijn vervaardigd op de markt toonaangevende prijzen. Onze deskundige ontwerpers hebben verfraaid deze Viskose Pashmina Schals ontwerper met de patronen van bloeiende bloemen te combineren de charme van de natuur en vrouwen samen.

      ZURÜCK ZUM ANFANG

Sjaal & Wikkelt Stola Schals Andere Info Holen Sozial