Schals, Sjaals, Schal Hersteller, Indischen Sjaals Großhändler  
English Deutsch Español Italiano Français 日本語 العربية Русский Português
down#
Home Profile Enquiry Contact Us
spacer
Schals, Sjaals, Schal Hersteller, Indischen Sjaals Großhändler
Viskose Jacquard Schals
 
Een collectie die Complements Persoonlijkheid

 

Viskose Jacquard Schals zijn de nieuwe generatie Schals, hete favoriet onder de jeugd. Maar dit, op geen enkele wijze, te ontmoedigen de andere segmenten leeftijd van genieten zijn klasse. Deze zijn beschikbaar in zowel snijden, met jamawar tussen stekken van de vezels in de Schals en over het hele doek met levendige paisley patronen. Wir sind Hersteller, Exporteur, Lieferanten und Großhändler von Viskose Jacquard Schals.

keurig Jacquard Sjaal
 
Viskose Jacquard Schal
VJS-001
   
Zoom
Bevallig Jacquard Sjaal
 
Viskose Jacquard Schal
VJS-002
   
Zoom
Stijlvol Jacquard Sjaal
 
Viskose Jacquard Schal
VJS-003
   
Zoom

 

Viskose jacquard Schals zijn een add-on als aanvulling op uw kleding. Vervaardigd met wol geweven strakke patronen, Viskose jacquard Schals zijn het best geschikt voor een levendige gelegenheden als zij warmte samen met de elegante look. Onze Viskose jacquard Schals zijn vervaardigd met de nieuwste modellen en patronen. Deze kan worden aangepast in lengte en worden aangeboden tegen marktleidende prijs. Verder, Viskose Jacquard Schals zijn verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties.


Ontwerper Jacquard Sjaal
 
Viskose Jacquard Schal
VJS-004
   
Zoom
Schattig Jacquard Sjaal
 
Viskose Jacquard Schal
VJS-005
   
Zoom
Prachtig Jacquard Sjaal
 
Viskose Jacquard Schal
VJS-006
   
Zoom
 
Wij produceren, exporteren en leveren 100% Viskose Jamawars, Zelfportret Jacquard met Bead Werk stola & Schals op wholesale-prijzen. Deze zijn gemaakt van 100% Viskose en zijn verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties. De normen maten beschikbaar zijn 100x200 cm, 70x200 cm, 55x180 cm en 30x150. De Viskose Jacquard Schals zijn verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren, en het bereik is welsprekend geweven te grijpen de aandacht van elke oog.

 

Speciale Jacquard Sjaal
 
Viskose Jacquard Schal
VJS-007
   
Zoom
Hi-Mode Jacquard Sjaal
 
Viskose Jacquard Schal
VJS-008
   
Zoom
Adembenemend Jacquard Sjaal
 
Viskose Jacquard Schal
VJS-009
   
Zoom
 
Viskose Jacquard Schals zijn over het algemeen gebruikt voor de bestrijding van de koude winters in stijl. Onze exclusieve assortiment Schals zijn vervaardigd uit diverse materialen zoals wol, Seide, Viskose en Pashmina en staan bekend om welgestelde ontwerpen, uitstekende afwerking en gladde touch. Wij produceren en exporteren deze Schals in verschillende kleuren en modellen en worden gedragen door zowel mannen als vrouwen om hen warm en comfort in de winter seizoenen. Nu een week is het de belangrijkste mode-accessoires.

 

Aantrekkelijk Jacquard Sjaal
 
Viskose Jacquard Schal
VJS-010
   
Zoom

Prima

Jacquard Sjaal
 
Viskose Jacquard Schal
VJS-011
   
Zoom
Uniek Jacquard Sjaal
 
Viskose Jacquard Schal
VJS-012
   
Zoom
 

Wij leveren en produceren van superieure kwaliteit wol Viskose Schals met bont ballen, die beschikbaar zijn in perfecte kwaliteit en unieke designs. Deze zijn mooi en toevoegen aan de elegantie van de drager. Deze zijn ideaal om te dragen met casual alsook traditionele outfits. Wij produceren en exporteren kleurrijke en traditionele Viskose Jacquard Schals aan onze klanten. Deze zijn van goede kwaliteit, zacht en licht in gewicht en klanten zich comfortabel voelen tijdens het gebruik ervan. Onze Viskose Schals zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen. Onze luxe collectie van Viskose Schals is gemaakt van hoogwaardige materialen met behulp van efficiënte nieuwste technieken. Ze zijn dexterously ontDecke en vervaardigd door onze vakmensen en omvatten ingewikkeld houtsnijwerk. Vervaardigd in aangepaste varieert in verschillende maten, kleuren en afmetingen die zijn gemaakt in de markt leiden en te voldoen aan de industriestandaarden. Ook onze in-house design eenheid steun in de vruchtbare productie van onze exclusieve assortiment zich te houden aan de specificaties van onze klanten wereldwijd. Wij vervaardigen exclusieve assortiment van Viskose Schals dat is een perfecte mix van traditie en moderniteit. Ons assortiment Schals zijn geschikt voor zowel dag en avond gelegenheden. Viskose is een natuurlijk polymeer weefsel gemaakt van wol pulp.

 

Het is nauwkeurig beschreven als een natuurlijke of teruggevorderd vezel, die is sterk absorberend, gordijnen goed, zacht en comfortabel. Ons assortiment van Viskose jacquard Schals komt in grote rassen zoals Viskose strepen, Viskose tie & sterven, Viskose Schals met spiegel werk, Viskose regenboog en Viskose zelf ontwerpen enz. Deze Schals zijn zacht en goedkoper in prijs en tegemoet te komen aan de eisen van beide meisjes en vrouwen.

 

 

Voor Catalogus Aanvraag Klik hier
 
 
 
Sjaals & Wikkelt | Stola | Halstücher | Woolle Gwebe | Huis Meubilering
Home l Profiel l Kontakt l Anfrage
© Woolgold.com 2003 - 2009, Alle rechten voorbehouden.