• DE  
  • FR  
  • ES  
  • IT   
HOME ANFRAGE           

#

  woolgold
 
         
Stola
 
 
Stola :
Woolgold
Stola
STO-01
 
Woolgold
Stola
STO-02
Woolgold
Stola
STO-03
Woolgold
Stola
STO-04
Woolgold
Stola
STO-05
Woolgold
Stola
STO-06
Woolgold
Stola
STO-07
Woolgold
Stola
STO-08

Woolgold
Stola
STO-09
Woolgold
Stola
STO-10
Woolgold
Stola
STO-11
Woolgold
Stola
STO-12

Onze collectie van stola is beschikbaar in een breed scala van uiteenlopende zoals wollen stola, Kaschmir Stola, Viskose Jacquard stola, Acryl stola, Cotton stola, Chiffon stola, wollen jacquardmachines stola, wollen stola Lycra, Animal Print stola, Zomer stola, Gebreide stola. De stola vervaardigd op onze eenheid zijn echt zacht en warm. Deze stola's worden vervaardigd uit weefsels die zijn gemaakt van cellulose, dat is opgesplitst en hervormd als vezels. Onze stola's staan bekend om hun superieure kenmerken zoals het vermogen te absorberen zweet en comfortabel om te dragen. Deze stola's zijn zeer licht en zacht in de natuur. Deze stola's worden geproduceerd in de vlakte, gedrukt en borduurwerk en ook in verschillende maten aan onze klanten voldoen. Wir sind Hersteller, Exporteur, Lieferanten und Großhändler von Wolle und Kaschmir Stola.

Wij produceren een uitgebreid assortiment van wol, kasjmier en Viskose stola's die beschikbaar zijn in de groothandel prijzen. Deze stola bezitten aantrekkelijke borduurwerk die verbetert hun uiterlijk en geeft het comfort van de gebruiker. Ons assortiment stola is vervaardigd op de markt toonaangevende prijzen. Brei vanaf kwaliteit weefsel kasjmier stola zijn zeer duurzaam en gemakkelijk te wassen. Als een aanvulling op de vrouwelijke schoonheid, deze stola om de schoonheid van de apparels in elk gevoel van stijl. Deze omkeerbare stola een perfecte match met de westerse en traditionele vrouwen slijtage.

De kasjmier stola die door ons zijn beschikbaar in alle kleuren, gamma en de beste kwaliteit. Het exclusieve assortiment trendy als ontwerper stola pak elke outfit. Gefabriceerd en vervaardigd uit de beste kwaliteit grondstoffen deze kasjmier stola zijn zeer aantrekkelijk en dragen een elegante look. Verder zijn ze beschikbaar in de aantrekkelijke kleuren en voldoen aan de mode-industrie normen. Gefabriceerd in aangepaste marges, ze zijn uitgevoerd en gewaardeerd wereldwijd. Deze ontwerper stola kan worden gedragen op zowel traditionele als formele kleding. Vervaardigd in verschillende kleuren, deze kan worden samengewerkt op verschillende formele en casual wear en worden vervaardigd en geleverd tegen zeer concurrerende tarieven.

De ontwerper stola werd een gewoonte om de garderobe van iedere modieuze vrouwen in Europa, met name in Frankrijk, Spanje en Duitsland. De industrie bloeide in deze periode. Wij zijn een vooraanstaande naam in de industrie wol stola die een zeer esthetische uitstraling en daarmee geestigheid is een grote vraag in de markt. De kwaliteit van wollen stola is opmerkelijk en vrij is van wormen en motten. Hun kosteneffectiviteit verbetert hun vraag met geen compromis in kwaliteit.

Onze dames van brei-stola's worden gemaakt van de meest weelderige stoffen die hieraan een elegante look. Onze stijlvolle en stola's zijn beschikbaar in de kleuren die houden universele beroep. Ze zijn geschikt voor etnische en hedendaagse stijlen. Verfraaid met een chic franjes en mooie breien patronen en kleuren onze stola spellen klasse. Wij produceren een groot aantal crush brei stola die worden vervaardigd in de hedendaagse en klassieke stijlen die is ontDecke als aanvulling op een jurk. Elk stuk weerspiegelt een onberispelijke kwaliteit en bekwaam vakmanschap.

Al onze stola kan worden gemengd en matched met formele en casual wear te komen tot een aparte verschijning. Deze prachtige en mooie stola's hebben ook een perfecte afwerking en zijn verkrijgbaar bij toonaangevende prijzen. Wij zijn een veelbelovende naam in de industrie zomer stola, wol lycra stola en jacquard stola die exposities beeldende kunst, ongeëvenaarde ontwerpen, textuur en afwerking. Pure Kashmiri werk is gemaakt van fijne wol in vele combinaties. De uitbundigheid van geschoold vakmanschap en innovatieve ontwerpen, ons assortiment bevat ook kwaliteitsproducten. Het exclusieve assortiment van mode stola produceren wij aan klanten wordt gemaakt van vooraf geverfd 100% Viskose en wollen garens.

Deze stola's worden gefabriceerd en geleverd in standaard maten, die kan worden veranderd als cliënten per vraag. Mooie mix van kleuren kleuren bij het maken van deze wijze stola biedt hen een ontwerper kijken. Wij produceren en leveren deze mode stola aan onze klanten bij de groothandel de prijzen en de kortste levertijd intervallen.

      ZURÜCK ZUM ANFANG

Sjaal & Wikkelt Stola Schals Andere Info Holen Sozial