Schals, Sjaals, Schal Hersteller, Indischen Sjaals Großhändler  
English Deutsch Español Italiano Français 日本語 العربية Русский Português
down#
Home Profile Enquiry Contact Us
spacer
Schals, Sjaals, Schal Hersteller, Indischen Sjaals Großhändler
Seide Pashmina Schals
 
Seide Pashmina Vakmanschap en Excellence

 

Luxe van Seide is bekwaam in combinatie met de warmte van Pashmina in deze Seide Pashmina Schals, die worden vervaardigd in diverse schitterende kleuren. Oogverblindende stukjes ontwerpen & textuur, Seide Pashmina Schals kwistig met franjes zijn luxe mode-accessoire en dus sterk bewonderd door vrouwen folk. Wir sind Hersteller, Exporteur, Lieferanten und Großhändler von Seide Pashmina Schals.


keurig Seide Schal
 
Seide Pashmina Schal
SPS-001
   
Zoom
Bevallig Seide Schal
 
Seide Pashmina Schal
SPS-002
   
Zoom
Stijlvol Seide Schal
 
Seide Pashmina Schal
SPS-003
   
Zoom

Pashmina is licht, luxe en zeer warm. Elke zomer de gespecialiseerde lokale mensen plukken dit bont van de dieren zonder nadelige gevolgen daarvan. Wij produceren, leveren en export Silk Pashmina Schals uit India op wholesale-prijzen. Met deze Schals, ervaring van de goede gevoel en de schoonheid van zuivere Seide "Pashmina" Schals met ongeëvenaarde borduurwerk werk van de wevers van de vallei. De glans van Seide en de zachtheid van Pashmina weerspiegeld in onze collectie allures en springt op de kijker te kopen alle Pashmina ontwerpen.


Schattig Seide Schal
 
Seide Pashmina Schal
SPS-004
   
Zoom
Ontwerper Seide Schal
 
Seide Pashmina Schal
SPS-005
   
Zoom
Prachtig Seide Schal
 
Seide Pashmina Schal
SPS-006
   
Zoom

Onze kwaliteit:

 *   70% Pashmina & 30% Seide

 *   50% Pashmina % 50% Seide

 *   100% Pashmina

 *   100% Seide

 

Hi-Mode Seide Schal
 
Seide Pashmina Schal
SPS-007
   
Zoom
Adembenemend Seide Schal
 
Seide Pashmina Schal
SPS-008
   
Zoom
Aantrekkelijk Seide Schal
 
Seide Pashmina Schal
SPS-009
   
Zoom

Voor meer dan duizend jaar, Seide en Pashmina is geweven in Schals en dekens, gewaardeerd door de royalty's en gewone mensen zowel voor haar niet aardsgezind zachtheid, warmte, en een lange levensduur. Het beste van alles? Sinds Woolgold brengt u de Pashmina rechtstreeks uit de Himalaya, kunt u uzelf of een geliefde met een elegante Schal tegen een kostprijs van minder dan je zou verwachten! De eigenlijke weefsel kleuren kunnen variëren als gevolg van verschillen in toezicht op de kleurdiepte en maken. De kleur getoond worden zo dicht mogelijk bij de werkelijke kleuren van de Schals.


Prima Seide Schal
 
Seide Pashmina Schal
SPS-010
   
Zoom
Uniek Seide  Schal
 
Seide Pashmina Schal
SPS-011
   
Zoom
Gedrukt Seide Schal
 
Seide Pashmina Schal
SPS-012
   
Zoom
Ons assortiment van Seide Pashmina Schals dames is een uitstekend accessoire voor elke gelegenheid. Ze worden geproduceerd in verschillende modellen die een combinatie van schoonheid en gratie. Wij zijn actief in de productie en export van Seide Pashmina Schals die aantrekkelijk zijn en een trendy look. Deze accessoires voldoen aan de mode-industrie en passen in elke gelegenheid. Verder zijn vervaardigd en geleverd in de hedendaagse en klassieke stijlen en vervaardigd volgens de ontwerpen en specificaties van onze gewaardeerde klanten. We bereikt hebben het vertrouwen van onze klanten met onze kwalitatieve bereik dat is een perfecte mix van creativiteit en vakmanschap. Gebruikmaken van ons superieure kwaliteit Seide Pashmina Schals, die in een overvloed aan oog springende kleuren, texturen en maten te betamen de eisen van onze klanten. De Seide Pashmina gebruikt in de ontwikkeling van deze Schals zijn verkregen door ons van de betrouwbare leveranciers van de markten, die geven ze zacht en charmante uitstraling. Foutloos ontDecke en vervaardigd, deze Seide Pashmina Schals zijn de eerste keuze van zowel de kwaliteit als de stijl bewuste mensen.

 

Voor Catalogus Aanvraag Klik hier
 
 
 
Sjaals & Wikkelt | Stola | Halstücher | Woolle Gwebe | Huis Meubilering
Home l Profiel l Kontakt l Anfrage
© Woolgold.com 2008 - 2009, Alle rechten voorbehouden.