Schals, Sjaals, Schal Hersteller, Indischen Sjaals Großhändler  
English Deutsch Español Italiano Français 日本語 العربية Русский Português
down#
Home Profile Enquiry Contact Us
spacer
Schals, Sjaals, Schal Hersteller, Indischen Sjaals Großhändler
Puur Seide Sjaals
 
Voor De Perfect Fashion VerklaringPrima Puur
Seide Sjaals
 
Seide Sjaals
PSS-001
   
Acrylaat Puur
Seide Sjaals
 
Seide Sjaals
PSS-002
   
Schattig Puur
Seide Sjaals
 
Seide Sjaals
PSS-003
   

 

Zuiver Seiden Sjaals met prachtige prenten en grenzen van matching mooie kleuren zijn echt bereid om elke gelegenheid speciaal en onvergetelijk. Wij produceren een verleidelijke collectie Seiden Sjaals, die worden aangeboden in het prachtige prints en kleurencombinaties. Deze Seide Sjaals kan worden aangepast volgens de specificaties van de koper en worden aangeboden tegen toonaangevende prijzen. Ons assortiment van Seide scraves omvat: geverfde Seiden Sjaals, Tie Dye n Seiden Sjaals, Ombre geverfde Sjaals, Floral Print Seiden Sjaals, geborduurd Seiden Sjaals, Seiden Sjaals gedrukt. Wir sind Hersteller, Exporteur, Lieferanten und Großhändler von Seide Sjaals.

 

Rijk Kijken Puur
Seide Sjaals
 
Seide Sjaals
PSS-004
   
Adembenemend Puur
Seide Sjaals
 
Seide Sjaals
PSS-005
   
Aantrekkelijk Puur
Seide Sjaals
 
Seide Sjaals
PSS-006
   

 

Elegant design en stijlvol in kijkt, onze Seide Sjaals geven de gebruiker een eye catching beroep. Gemaakt van Seide stoffen, Sjaals deze staan bekend om hun soepele en glanzende oppervlakken. Onze Seide Sjaals zijn vervaardigd in aantrekkelijke kleuren en patronen in zowel traditionele als hedendaagse.

 

Ontwerper Puur
Seide Sjaals
 
Seide Sjaals
PSS-007
   
Schattig Puur
Seide Sjaals
 
Seide Sjaals
PSS-008
   
Hi-Mode Puur
Seide Sjaals
 
Seide Sjaals
PSS-009
   

 

Deze sjaal kan gedragen worden in veel verschillende manieren. Het kan worden om de nek of kan ook worden gekoppeld rond de taille over een outfit of zelfs meer dan een zwembroek. Wij bieden tegen een betaalbare prijs aan onze klanten. Ons assortiment van Seide Sjaals heeft een universeel pleidooi voor de ingewikkelde borduurwerk en kleuraanpassing. Floral Prints zijn altijd een droom voor elke vrouw, of voor apparels of mode accessoires. Wij produceren onze Pure Silk Sjaals in een groot scala van florale prints, waar we hen meer indrukwekkend en stijlvol met creatieve en vormgever patronen. Deze Sjaals zijn verkrijgbaar in aangepaste vorm ook, als in het ontwerpen, patronen en kleuren.

 

keurig Puur
Seide Sjaals
 
Seide Sjaals
PSS-010
   
Bevallig Puur
Seide Sjaals
 
Seide Sjaals
PSS-011
   
Stijlvol Puur
Seide Sjaals
 
Seide Sjaals
PSS-012
   

 

Zuiver Seiden Sjaals met prachtige prenten en grenzen van matching mooie kleuren zijn werkelijk geproduceerd om iedere gelegenheid speciaal en onvergetelijk. Wij produceren de kwaliteit geborduurd & gedrukt ontwerper Seiden Sjaals te laken een vrouw lichaam. Voel de zachtheid van de rijke Seide weefsel beschikbaar in aangepaste & etnische ontwerpen en patronen. Wij produceren diverse Seiden Sjaals die beschikbaar zijn in opmerkelijke prenten, levendige kleuren en verfijnde stijl. De Seiden Sjaals die door ons zijn onovertroffen in het ontwerpen en kwaliteit.

 

Gebruik van zuivere Seide heeft ze met zachte & fluwelen textuur als dat kan toevoegen glamour voor een jurk van casual tot formeel. Onze reeks van Seiden Sjaals zijn vervaardigd in uiteenlopende patronen en stijlen. Wij hebben de expertise in het ontwerpen en leveren deze in felle kleuren zoals rood, blauw, paars en prachtige ontwerpen. Bovendien, deze zijn vervaardigd en geleverd in gevarieerde aangepaste formaten, afwerkingen, steken en patronen.

 

Wij produceren en leveren een breed scala van Simmering Seide Sjaals, die geschikt zijn voor verschillende gelegenheden. Deze zijn vervaardigd in aantrekkelijke ontwerpen en levendige kleuren.

Voor Catalogus Aanvraag Klik hier
 
 
 
Sjaals & Wikkelt | Stola | Halstücher | Woolle Gwebe | Huis Meubilering
Home l Profiel l Kontakt l Anfrage
© Woolgold.com 2003 - 2009, Alle rechten voorbehouden.