Schals, Sjaals, Schal Hersteller, Indischen Sjaals Großhändler  
English Deutsch Español Italiano Français 日本語 العربية Русский Português
down#
Home Profile Enquiry Contact Us
spacer
Schals, Sjaals, Schal Hersteller, Indischen Sjaals Großhändler
Gedrukt Schals
 
Laat Een Blijvende Indruk

De gedrukte schal is zacht, warm en in de keizerlijke kijkt zij heeft echt trots van Kasjmir ambachtsman en wordt beschouwd als een status symbool door degenen die ze bewonderen. Ontrafel het rijk medley van modellen die zijn uitingen van de artistieke instinct van de deskundige vaklieden! Exposerende een verleidelijke samenvoeging van de traditie en hedendaagse, elk Gedrukt schal is vervaardigd en ontDecke voor het toevoegen van een nieuwe dimensie aan de omgeving! Wir sind Hersteller, Exporteur, Lieferanten und Großhändler von Gedrukt Schals.

 

 
Oog Gedrukt Schals
 
Gedrukt Schal
PS-001
   
Zoom Enquiry
 
Stijlvol Gedrukt Schals
 
Gedrukt Schal
PS-002
   
Zoom Enquiry
 
Bevallig Gedrukt Schals
 
Gedrukt Schal
PS-003
   
Zoom Enquiry
 
Wij produceren een onweerstaanbare verzameling prachtige Gedrukt schals gefabriceerd met een perfecte afwerking en unieke ontwerpen. Onze brede waaier van gedrukte schals komt in wol, Seide en Viskose Pashmina enz. Symbolen van ons geloof in innovatie, deze gedrukte Schals zal zeker voldoen aan de verschillende smaken van elke klant, overal in de wereld. De gratie en waardigheid recht uit het hart van Kasjmir wordt weerspiegeld op de elegante assortiment handgemaakte objecten gemaakt door onze deskundige ambachtslui.

 

 
Prachtig Gedrukt Schals
 
Gedrukt Schal
PS-004
   
Zoom Enquiry
 
Schattig Gedrukt Schals
 
Gedrukt Schal
PS-005
   
Zoom Enquiry
 
Ontwerper Gedrukt Schals
 
Gedrukt Schal
PS-006
   
Zoom Enquiry

 

Wij bieden een enorme ruimte voor de vervulling van de aangepaste specifieke eisen van de kopers zich over de hele wereld. Versierd met ingewikkelde patronen en elegante ontwerpen van de hand drukken, onze uitgebreide collectie van kunst gewoon kent geen grenzen. Deze schals zijn levendig vervaardigd en ontDecke om te beantwoorden aan de klant behoefte aan een knipperend houding met zijn / haar complementaire stijl te geven een "Oh-wow 'look en blijvende indruk. Deze Gedrukt schals zijn in harmonie met de veranderende mode trends en behoeften van de klant.

 

 
Adembenemend Gedrukt Schals
 
Gedrukt Schal
PS-007
   
Zoom Enquiry
 
Rijk Kijken Gedrukt Schals
 
Gedrukt Schal
PS-008
   
Zoom Enquiry
 
Hi-Mode Gedrukt Schals
 
Gedrukt Schal
PS-009
   
Zoom Enquiry

 

De gedrukte Schals zijn meestal helder van kleur met levendig print aan de incidenteel kleding. Ze kunnen ook worden gedragen met westerse outfits in een trendy manier voor de slanke en partij kijken of op pakken of sarees voor de volledige traditionele en etnische look. Een toonaangevende Schals fabrikant, exporteur, groothandelaar en leverancier, Woolgold heeft een bevel over schals markt in India. Het is delicaat schals in India worden geëxporteerd naar vele landen in West-Europa, het Midden-Oosten en de VS. schals uitvoer uit India door Woolgold stijgt van jaar tot jaar. Deze Gedrukt schals zijn warm en verfijnd en een must voor iedereen.

 

 
Controleren Gedrukt Schals
 
Gedrukt Schal
PS-010
   
Zoom Enquiry
 
Prima Gedrukt Schals
 
Gedrukt Schal
PS-011
   
Zoom Enquiry
 
Aantrekkelijk Gedrukt Schals
 
Gedrukt Schal
PS-012
   
Zoom Enquiry


Stem uw jurk met onze reeks gedrukte schals. Onze geschoolde ambachtslieden hebben gedrukt deze schals in diverse abstracte en unieke designs. Kleur snel in de natuur, deze Schals kan worden gedragen met formele jurken op partijen. Wij produceren en exporteren exclusieve reeks gedrukte schals. De coole prints volledige ontspanning op elke drager. Deze zijn vervaardigd in prachtige kleuren en designs. De reeks gedrukte Schals zijn gemaakt van de fijnste kwaliteit van katoen, Seide, nylon en wollen stoffen.

 

Wij produceren deze gedrukte schals in diverse patronen en kleuren die een aanvulling op de kleding van de gebruiker. De fascinerende reeks wordt nog aantrekkelijker als het is vervaardigd op wholesale-tarieven. Onze exclusieve assortiment print Schals gewonnen hebben veel waardering in de mode-industrie. Het is vooral bezeten door het college gaan meisjes die houdt van het dragen van iets ongewoon en ongebruikelijk. Deze Schals gedrukt worden vervaardigd in diverse maten, prints en kleuren. Ons assortiment van dierlijke print Schals zijn warm en zacht en biedt het comfort van de gebruiker. Animal print Schals zijn geschikt voor allerlei gelegenheden en zijn vervaardigd in de verschillende soorten stoffen zoals Seide, katoen, chiffon, rayon, nylon en polyester.

 


Voor Catalogus Aanvraag Klik hier
 
 
 
Sjaals & Wikkelt | Stola | Halstücher | Woolle Gwebe | Huis Meubilering
Home l Profiel l Kontakt l Anfrage
© Woolgold.com 2003 - 2009, Alle rechten voorbehouden.