Schals, Sjaals, Schal Hersteller, Indischen Sjaals Großhändler  
English Deutsch Español Italiano Français 日本語 العربية Русский Português
down#
Home Profile Enquiry Contact Us
spacer
Schals, Sjaals, Schal Hersteller, Indischen Sjaals Großhändler
Gedrukt Sjaals
 
Voor de Perfect Fashion Verklaring   
Aantrekkelijk Gedrukt Sjaal
 
Boiled & Lurex Shawl
PTDS-001
   
 
Prima Gedrukt Sjaal
 
Boiled & Lurex Shawl
PTDS-002
   
 
Acrylaat Gedrukt Sjaal
 
Boiled & Lurex Shawl
PTDS-003
   

Ons assortiment van bedrukte Schals kan worden vervaardigd in verschillende kleuren en patronen. Deze Schals gedrukt kan worden samengewerkt met de westerse formele slijtage toe te voegen een vleugje elegantie aan de kleding. Onze gedrukte Schals kan ook worden vervaardigd als per klant de eisen en zijn volledig in zwang geraakt. Al onze gedrukte Schals zijn kleur bevestigingssystemen en zijn gemaakt met behulp van goede kwaliteit stof, die Krimpwerende. Wir sind Hersteller, Exporteur, Lieferanten und Großhändler von Gedrukt Sjaals.


Oog Catching Gedrukt Sjaal
 
Boiled & Lurex Shawl
PTDS-004
   
Prachtig Gedrukt Sjaal
 
Boiled & Lurex Shawl
PTDS-005
   
 
Adembenemend Gedrukt Sjaal
 
Boiled & Lurex Shawl
PTDS-006
   

Deze veelkleurige gestreepte Schals hebben een unieke uitstraling en zijn uitsluitend populaire temidden mode bewuste menigte. Maakt een perfecte stijl verklaring met alle kleding. Wij produceren een breed scala van gedrukte Schals vervaardigd met superieure kwaliteit stoffen. Vervaardigd en uitgevoerd in diverse kleuren en stijlen ons gamma van Sjaals zijn erg populair onder ooit leeftijdsgroep. Deze Schals gedrukt werk als de perfecte mode-accessoires en we kunnen aanpassen zoals de klanten eisen.


Ontwerper Gedrukt Sjaal
 
Boiled & Lurex Shawl
PTDS-007
   
Hi-Mode Gedrukt Sjaal
 
Boiled & Lurex Shawl
PTDS-008
   
Schattig Gedrukt Sjaal
 
Boiled & Lurex Shawl
PTDS-009
   

Met de hulp van onze deskundige ambachtslui, zijn wij in staat aan te bieden een uitgelezen assortiment van satijn gedrukt Schals. Deze worden geproduceerd in verschillende soorten prints en kleurencombinaties. Verder is ons assortiment van gedrukte Schals vervaardigd en geleverd in diverse kleuren en texturen en biedt het comfort van de gebruiker. Wij produceren een uitgebreid aanbod van gedrukte Schals, die zijn vervaardigd door ons met behulp van geavanceerde drukmachines. Deze gedrukte Schals komen in een verscheidenheid van creatieve patronen, die exposeren profuse de verbeelding van onze ontwerpers. Wij produceren deze gedrukte Schals uit extreem zacht weefsel.

 

keurig Gedrukt Sjaal
 
Boiled & Lurex Shawl
PTDS-010
   
Bevallig Gedrukt Sjaal
 
Boiled & Lurex Shawl
PTDS-011
   
Stijlvol Gedrukt Sjaal
 
Boiled & Lurex Shawl
PTDS-012
   
 
We zijn bezig met het leveren en vervaardigen een breed scala van gedrukte Schals die beschikbaar zijn in de verschillende keuzes van kleuren en patronen. Deze gedrukte Schals zijn ontwikkeld uit buitengewone en soepele stoffen en worden vervaardigd op de markt toonaangevende prijzen. Wij produceren een array van gedrukte Schals vervaardigd met behulp van kwalitatieve materialen en zijn verkrijgbaar in een gamma van levendige tinten zoals kastanjebruin, zwart, blauw, magenta, rood en aanverwante kleuren. Deze gedrukte Schals zijn vervaardigd in vele modellen zoals de laatste mode trends. Wij zijn vervaardigd en / exporteurs gedrukt Schals in diverse uitvoeringen en kleuren als zodanig gedrukt geweven en pleister werk ook graag alle modellen per maat gemaakte modellen 1000 tot 10.000 stuks capaciteit van producties en per bestelling en ontwerpen.

 

Voor Catalogus Aanvraag Klik hier
     
 
 
Sjaals & Wikkelt | Stola | Halstücher | Woolle Gwebe | Huis Meubilering
Home l Profiel l Kontakt l Anfrage
© Woolgold.com 2003 - 2009, Alle rechten voorbehouden.