Schals, Sjaals, Schal Hersteller, Indischen Sjaals Großhändler  
English Deutsch Español Italiano Français 日本語 العربية Русский Português
down#
Home Profile Enquiry Contact Us
spacer
Schals, Sjaals, Schal Hersteller, Indischen Sjaals Großhändler
Pashmina Schals
 

Puur Pashmina Schals is een van de meest gevraagde en snelst verkopende kleding accessoires voor vrouwen. Pashmina wordt gemaakt van de fijnste kasjmier wol in de wereld. Het is gekamd van de onderkant van het Himalaya Mountain Goat, die zijn in het bergen van Centraal-Azië. Pashmina is gewaardeerd eeuwenlang in heel Azië en het Midden-Oosten, en de prachtige kwaliteiten van Pashmina zijn waardoor het nu net zo populair in het Westen. We garanderen dat er geen dieren worden geschaad in het maken van Pashmina. Onze Pashmina Schals zijn opmerkelijk zacht en licht, gezien hoeveel warmte ze leveren. Onze klanten vertellen ons hoeveel ze houden van hun Schals, en we weten dat je krijgt veel complimenten wanneer u slijtage ervan. De traditionele 100% Pashmina die oorspronkelijk is beschikbaar in Kashmir, India, was zo fijn dat het kan via de ring, zodat de volksmond Ring Pashmina, het maken van die nog steeds een bewaakt geheim. Wir sind Hersteller, Exporteur, Lieferanten und Großhändler von Pashmina Schals.

 

Keurig Pashmina Schals
 
Pashmina Schal
PPS-001
   
Zoom
Bevallig Pashmina Schals
 
Pashmina Schal
PPS-002
   
Zoom
Stijlvol Pashmina Schals
 
Pashmina Schal
PPS-003
   
Zoom

Wij produceren een onberispelijke scala van effen Pashmina Schals ontDecke volgens de hoogste normen van kwaliteit en vakmanschap. Deze Pashmina Schals zijn zorgvuldig hand geweven om een sensuele warme en zachte textuur die in prachtige kleuren. Pashmina Schals zijn een mooie en nuttige aanvulling op de kast. Zij zullen "dress-up" een casual outfit en voeg de perfecte finishing touch van dressier kleding. Pashmina Schals zijn vervaardigd per eis en smaak van onze klanten.


Oog Pashmina Schals
 
Pashmina Schal
PPS-004
   
Zoom
Uniek Pashmina Schals
 
Pashmina Schal
PPS-005
   
Zoom
Ontwerper Pashmina Schals
 
Pashmina Schal
PPS-006
   
Zoom


Weefsel
Pashmina garen wordt gesponnen uit de haren van de steenbok vinden op 14.000 voet boven de zeespiegel. Dit zijn zeer fijne, soepel, glanzend en van een zeldzame kwaliteit. Deze dagen, Pashmina Schals zijn bewondering voor hun lichtgewicht en schitterende kleuren en ontwerpen die harmoniseren modeverschijnselen uit jeans te bal Ochtendjassen. Ongelooflijk zacht, en grondig bewerkte deze Schals worden behandeld als bezit van onschatbare waarde.

Schattig Pashmina Schals
 
Pashmina Schal
PPS-007
   
Zoom
Prachtig Pashmina Schals
 
Pashmina Schal
PPS-008
   
Zoom
Adembenemend Pashmina Schals
 
Pashmina Schal
PPS-009
   
Zoom

 

Pashmina is gekend voor zijn zachtheid en het garen wordt gesponnen uit de haren van de Ibex vinden op 14.000 voet boven de zeespiegel. Hoewel Pure Pashmina is duur, maar de kosten worden teruggebracht door vermenging met een konijn bont of wol om te voldoen aan de aangepaste specifieke eisen. Presenteren we een hele waaier van Schals gemaakt van Pure Pashmina wol evenals in Silk Pashmina in alle mogelijke kleuren, versierd met borduurwerk werk, hiel werk. Van alle weefsels in de wereld, geen enkel uitblinkt in schoonheid, zachtheid, de kwaliteit van de textuur, kleur en design is dan de beroemde zuivere wol Pashmina Schal van Kashmir. De pashminas zijn geweven in de meeste artistieke paisley ontwerpen die het beste van pashminas en verfijnde om je meest modieuze vrouw.

 

Aantrekkelijk Pashmina Schals
 
Pashmina Schal
PPS-010
   
Zoom
Prima Pashmina Schals
 
Pashmina Schal
PPS-011
   
Zoom
Schattig Pashmina Schals
 
Pashmina Schal
PPS-012
   
Zoom
 
De Pashmina Schals te passeren ongeveer 36 etappes om de definitieve vorm waarin het wordt bruikbaar. Maar liefst 36 categorieën van geschoolde en laaggeschoolde volwassenen professionals zijn betrokken bij het proces van de vervaardiging van een Pashmina Schal. De Pashmina Schal is zacht, warm en in de keizerlijke kijkt zij heeft echt trots van Kasjmir ambachtsman en wordt beschouwd als een status symbool door degenen die ze bewonderen. Deze Pashmina is de glorie van de Pashmina wereld, de sjaal die de westerse wereld met een "storm in de mode". Het verbluft de beste mode-ontwerpers, de kleding reuzen met astronomische verkopen dat hun eigen reputatie werd Xerox voor het woord Pashmina. Ze waren allemaal gedwongen om Pashmina in hun collectie geven een legende te Pashmina naam. Deze Schal is de opzienbarende ontdekking van de eeuw. De glans en zachtheid van Pashmina zal u te kopen alle Pashmina kleuren.


Voor Catalogus Aanvraag Klik hier
 
 
 
Sjaals & Wikkelt | Stola | Halstücher | Woolle Gwebe | Huis Meubilering
Home l Profiel l Kontakt l Anfrage
© Woolgold.com 2003 - 2009, Alle rechten voorbehouden.