• DE  
  • FR  
  • ES  
  • IT   
HOME ANFRAGE           

#

  woolgold
 
         
Halstücher
 
 
Halstücher :
Woolgold
Halstücher
MUF-01
 
Woolgold
Halstücher
MUF-02
Woolgold
Halstücher
MUF-03
Woolgold
Halstücher
MUF-04
Woolgold
Halstücher
MUF-05
Woolgold
Halstücher
MUF-06
Woolgold
Halstücher
MUF-07
Woolgold
Halstücher
MUF-08

Woolgold
Halstücher
MUF-09
Woolgold
Halstücher
MUF-10
Woolgold
Halstücher
MUF-11
Woolgold
Halstücher
MUF-12

Blader door onze prachtige reeks van Halstücher, die zijn stijlvol vervaardigd in verschillende kleuren, modellen en maten om uit te kiezen. Gebruik van de kwaliteit goedgekeurd weefsel maakt deze Halstücher van lange duur. Deze Halstücher zijn ook perfect aan te bieden die nodig warmte in kille winter seizoen. Ze kunnen op maat gemaakt door ons in overeenstemming met de klanten eisen tegen concurrerende prijzen. Wir sind Hersteller, Exporteur, Lieferanten und Großhändler von Wolle Halstücher.

Artistiek beautiful versierd met knopen & draad werk en stijlvolle ontwerpen, fancy Halstücher zijn vervaardigd uit kwalitatief wollen weefsel om de dragers volledige warmte en schoonheid tegelijk.

Onze ontwerpers vervaardiging unieke designs van Halstücher die zijn ontDecke in harmonie met de huidige generatie. De specialiteit van deze Halstücher is dat deze kan worden gedragen in de winter seizoen en met een traditionele en moderne jurken. Wij produceren alle soorten Halstücher zoals wollen, Seiden en aangepast per klant eisen. Wij produceren brede verzameling van mooie wollen Halstücher die beschikbaar zijn in een prettige ontwerpen en verschillende kleurencombinaties. Het oog springende prints en kleuren maken deze stola stijlvolle en suites met verschillende soorten kleding.

De Halstücher werd een gewoonte om de garderobe van iedere modieuze vrouwen in Europa, met name in Frankrijk. De industrie bloeide in deze periode. De industrie lijdt door het bewind van de Afghaanse en vervolgens seikh regel een zeer ongeschoolde periode van Kasjmir geschiedenis, gedurende deze periode alle vaartuigen gedaald, maar tijdens Maharaja Ranbir Singh tijd einde van de 18e eeuw de handel opgepakt en vervolgens met de tentoonstelling van Schals begin 19e eeuw door Major Stuart H. Godjrcy in de Europese markt bijgedragen aan het creëren van bewustwording voor Kashmiri shawls opnieuw in de wereld.

Wij produceren een breed scala van mannen knalpotuitlaat die beschikbaar zijn in verschillende modellen en patronen die kunnen worden aangepast volgens de eisen van de klant. Deze uitlaat zijn zorgvuldig ontDecke om mannen een elegante en stijlvolle look. Deze zijn gemakkelijk te wassen en zijn licht in gewicht. Deze Halstücher zijn vervaardigd en ontDecke in tal van patronen en kleuren te voldoen aan de eisen van onze klanten. Wij hebben de exclusieve collectie van Halstücher voor vrouwen. De bovengenoemde stijlen van Halstücher zijn de huidige trend. Liefhebbers van mode-industrie moet de collecties voor vrouwen. Wij voeren en alle fantastische reeks voor vrouwen. Het geven van een elegante look, hebben wij onze collectie van Halstücher voor zowel mannen als vrouwen. Deze Halstücher zijn geweven uit hoge kwaliteit wol. Terwijl de industrie deze Halstücher, de keuzes van mannen en vrouwen worden gehouden in het achterhoofd. Deze Halstücher met strepen en andere abstracte ontwerpen zijn er zeker van zijn om opgemerkt te worden voor hun kleurencombinaties.

      ZURÜCK ZUM ANFANG

Sjaal & Wikkelt Stola Schals Andere Info Holen Sozial