Schals, Sjaals, Schal Hersteller, Indischen Sjaals Großhändler  
English Deutsch Español Italiano Français 日本語 العربية Русский Português
down#
Home Profile Enquiry Contact Us
spacer
Schals, Sjaals, Schal Hersteller, Indischen Sjaals Großhändler
Brei Sjaal
 
Voor Perfect Fashion Verklaring   
Keurig Brei Sjaal
 
Brei Sjaal
KNTS-001
   
 
Bevallig Brei Sjaal
 
Brei Sjaal
KNTS-002
   
 
Stijlvol Brei Sjaal
 
Brei Sjaal
KNTS-003
   

 

Ons assortiment van gebreide sjaals wordt vervaardigd in verschillende kleuren en ontwerpen om de warmte uit de koude van de winter. Gebreide sjaal wordt ook gebruikt als een mode-accessoires als aanvulling op verschillende jurken. Vervaardigd uit kwalitatief materiaal deze brei sjaals zijn zeer duurzaam en worden geproduceerd en uitgevoerd op großhandel-prijzen rekening houdend met de smaak en keuze van de eindgebruikers. Wir sind Hersteller, Exporteur, Lieferanten und Großhändler von Brei Sjaals.

 

Oog Catching Brei Sjaal
 
Brei Sjaal
KNTS-004
   
Ontwerper Brei Sjaal
 
Brei Sjaal
KNTS-005
   
 
Schattig Brei Sjaal
 
Brei Sjaal
KNTS-006
   

 

Onze gebreide sjaals zijn stijlvolle accessoires die zijn vastgelegd in de handel vanwege hun ongeëvenaarde schoonheid en fascinerende patronen. Vervaardigd in de meest redelijke prijzen, deze zijn met de hand geborduurde sjaals door de deskundige vakman. Wij produceren deze gebreide sjaals in verschillende betoverende kleuren, modellen en maten te kiezen voor.

 

Prachtig Brei Sjaal
 
Brei Sjaal
KNTS-007
   
Hi-Mode Brei Sjaal
 
Brei Sjaal
KNTS-008
   
Rijk Kijken Brei Sjaal
 
Brei Sjaal
KNTS-009
   

We zijn bezig met de vervaardiging van een breed scala van gebreide sjaals die beschikbaar zijn met floral design. Ons assortiment van gebreide sjaals is vervaardigd in meerdere kleuren en maten volgens de eisen van onze klanten hoog geprofileerde op wholesale-prijzen. Onze sjaals en stola's worden vervaardigd uit hoogwaardige stof per de klant voldoen.

Wij produceren gebreide sjaals, die verkrijgbaar zijn in levendige kleuren combinaties en aantrekkelijke ontwerpen. Deze zijn verkrijgbaar in strips met lurex en platte banden. Bovendien maken we gebruik van kwalitatieve viscose in de productie van onze sjaals.

Wij exporteren Gebreide Sjaal in verschillende assortimenten van kleuren, maten en patronen tegen concurrerende prijzen. sjaals worden gebruikt door vele religieuze volgelingen om hun hoofd. Islamitische vrouwelijke volgelingen het dragen van een hoofddoek algemeen bekend als een hijab en khimar (in Quranic Arabisch). Keffiyeh ook wordt gebruikt door moslim mannen.

Adembenemend Brei Sjaal
 
Brei Sjaal
KNTS-010
   
Aantrekkelijk Brei Sjaal
 
Brei Sjaal
KNTS-011
   
Prima Brei Sjaal
 
Brei Sjaal
KNTS-012
   
 
Wij produceren het uitgebreide assortiment van gebreide sjaals die speciaal voor vrouwen van vandaag. Deze weerspiegelt de zuiverheid van de waarde en onze superieure vakmanschap normen. De gehele collectie van gebreide sjaals is een uitstekend accessoire voor elke gelegenheid. Deze zijn in grote vraag in zowel nationale als internationale markten voor hun unieke ontwerpen.

Voor Catalogus Aanvraag Klik hier
     
 
 
Sjaals & Wikkelt | Stola | Halstücher | Woolle Gwebe | Huis Meubilering
Home l Profiel l Kontakt l Anfrage
© Woolgold.com 2003 - 2009, Alle rechten voorbehouden.