• DE  
  • FR  
  • ES  
  • IT   
HOME ANFRAGE           

#

  woolgold
 
         
Schals
 
Jamawar Paisley Schals :
Woolgold
Jamawar Paisley Schals
JPSH-01

 
 
Woolgold
Jamawar Paisley Schals

JPSH-02
Woolgold
Jamawar Paisley Schals

JPSH-03
Woolgold
Jamawar Paisley Schals

JPSH-04
Woolgold
Jamawar Paisley Schals

JPSH-05
Woolgold
Jamawar Paisley Schals

JPSH-06
Woolgold
Jamawar Paisley Schals

JPSH-07
Woolgold
Jamawar Paisley Schals

JPSH-08
Woolgold
Jamawar Paisley Schals

JPSH-09
Woolgold
Jamawar Paisley Schals

JPSH-10
Woolgold
Jamawar Paisley Schals

JPSH-11
Woolgold
Jamawar Paisley Schals

JPSH-12

Jamawar Schals sind auch bekannt als Jacquard-Schals. Jacquard Paisley Schals met intricately geweven ontwerpen biedt een totaal nieuwe look aan uw kleding. Jacquard Schals zijn ook bekend als jacquard schals. Vervaardigd in een verscheidenheid van ontwerpen en gemaakt met zuivere wol, Pashmina Seide, kasjmier Seide en wol, katoen enz., deze Schals u helpen uw etalage oomph in totaliteit. De warmte en comfort vermogen zij is ongeslagen en hebben een rustgevend effect. Deze Schals zijn een symbool van de liefde en de zuiverheid van oorsprong van het oude erfgoed van Kasjmir, een perfecte gaan voor iedere gelegenheid. Wir sind Hersteller, Exporteur, Lieferanten und Großhändler von jacquard schals.

De Schals zijn rijkelijk geweven jacquard machines schals weerspiegelt de tijdloze ontwerpen van Kashmir en gracieus, uitzonderlijke kwaliteit wollen Schals met patronen die cultureel echo van de vele oude koninkrijken van Noord-India. Wij produceren een aantrekkelijke reeks jacquard paisley sjaal die gemaakt zijn van 100% Pashmina wol materiaal en kan worden geleverd op wholesale-prijzen. Vervaardigd in verschillende stijlvolle kleuren, het bereik van jacquard schals is uitstekend en welsprekend weaved en kan grijpen de aandacht van elke oog. Verder zijn deze Paisley schals met opmerkelijke borduurwerk en gouden franjes fleuren het uiterlijk van de dragers en voegt charme aan hun outfits.

Jacquard ontwerp is uniek. Net als de mooiste paisley design, zeer ingewikkelde, grootste motieven, oriënteren ontwerpen, Indische cultuur geweven in weeft van Jacquard in Kashmir, India. Pashmina Jacquards zijn hot mode sinds eeuwen. Jacquard paisley design is zeer populair. Aanbevolen door 's werelds meest toonaangevende mode-ontwerpers, een Jacquard Paisley schal is nog een mode onder de rijke, krachtige en mooie mensen in de UK, Europa, de VS en de rest van de wereld.

Jacquard paisley zijn de traditionele Schals, mooier dan de Pashmina schals. De mensen met een rijke smaak hou van de schoonheid en ingewikkelde ontwerp van de Jacquard schals nu beschikbaar. De jacquard schals zijn geweven in de meeste artistieke paisley ontwerpen die het beste van jacquards en verfijnde om je meest modieuze vrouw. Woolgold vervaardigt jacquard schals, Jacquard Paisley schals, Paisley schals, jacquard schals en zuiver wol Schals. Wij zijn ook gespecialiseerd jacquard Schals fabrikant. Kashmir - de vallei van bloemen is synoniem geworden met haar Pashmina jacquard schals over de hele wereld.

Wij produceren en exporteren van een scala van ontwerper Jacquard schals en aanbod op wholesale-prijzen. Warm en duurzaam zijn, deze fancy Jacquard Paisley schals zijn vervaardigd in uiteenlopende modellen, kleuren en maten te betamen de keuzes van de klanten. Deze designer Schals geven de gebruikers een luxe gevoel en prachtige uitstraling. Wij zijn een van de meest prominente namen in de industrie jacquard Schals die een trendsetter in de markt. Onze organisatie is betrokken bij het ontwerpen en ontwikkelen van Jacquard Paisley schals voor wie zijn stijl bewust. Het is 100% zuiver Pashmina Jacquard Paisley schal en is prachtig en zachtste geeft een luxe gevoel. Na zijn enkele van de kenmerken van onze producten:

• Duurzaam • Warm • Grootte: 70x200cms • Onberispelijke ontwerpen vervaardigd en uitgevoerd in grote kleuren en kleurencombinaties.

Onze viscose Jacquard Paisley schals die markeert een klassiek geweven bloemen patroon. Haar geknoopt rand toevoegen aan de schoonheid van deze schal. Omdat het warm en zacht, deze zijn vervaardigd: • Omkeerbare blad strepen • Controle • Hand praalwagens verkrijgbaar in talloze modellen. Jacquard Schals worden ook geproduceerd in zowel snijden, jacquard met tussen de stekken van de vezels in de Schals en over het hele doek met levendige paisley patronen.

      ZURÜCK ZUM ANFANG

Sjaal & Wikkelt Stola Schals Andere Info Holen Sozial