• DE  
  • FR  
  • ES  
  • IT   
HOME ANFRAGE           

#

  woolgold
 
         
Huis Meubilering
 
 
Huis Meubilering :
Woolgold
Huis Meubilering
WBS-01
 
Woolgold
Huis Meubilering
WBS-02
Woolgold
Huis Meubilering
WBS-03
Woolgold
Huis Meubilering
WBS-04
Woolgold
Huis Meubilering
WBS-05
Woolgold
Huis Meubilering
WBS-06
Woolgold
Huis Meubilering
WBS-07
Woolgold
Huis Meubilering
WBS-08

Wij produceren en hersteller divers gamma van Bettlaken die beschikbaar zijn in een verscheidenheid van kleuren en ingewikkelde patronen en aanbod op großhandel-prijzen. Deze veelkleurige Bettlaken lenen aantrekkingskracht op een anders saai en eentonig kamer. Wij de verschillende woninginrichting items zoals Bettlaken sets die beschikbaar zijn in een levendige en aantrekkelijke kleuren en patronen. Deze objecten zijn vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en daarom worden ze duurzaam. Ons assortiment Bettlaken heeft de mogelijkheid toe te voegen een vleugje elegantie in iedere woning. Ons assortiment omvat beddenlakens, Bettlaken, cushion covers, tafellakens en nog veel meer. Wir sind hersteller, exporteur, lieferanten und großhändler von bettlaken and wolle decke.

Wij exporteren en de vervaardiging van een extatische assortiment Bettlaken maken gebruik van zeer duurzame en kwalitatieve textiel en stoffen. Na een goed begrip van de klant nodig heeft, we schaffen de reeks, zodat het beste uitkomt. Het Bettlaken produceren wij zijn gemaakt voor excellentie. We hebben een team van ontwerpers en ambachtslieden ijverig, wiens creatieve talent en de hand-on ervaring hebben ons aan de gevarieerde smaak van onze klanten.

Ervaar een luxe slapen met onze decoratieve bed vallen, die worden gemaakt in verschillende kleuren en designs te coördineren met de inrichting van uw moderne slaapkamer. Wij produceren een assortiment van halfmassieve omvat beschikbaar in aantrekkelijke en kleurrijke controles. Gefabriceerd volgens de nieuwste trends, deze halfmassieve dekt zijn vervaardigd in een veelheid van kleuren en maten en tegen groothandelsprijzen. Daarnaast kunnen deze ook worden aangepast per klant eis.

Onze ponchos en gooit zijn vervaardigd uit kwalitatief wol of garen, van brei-of haakwerk. Wij zorgen ervoor dat deze kwalitatieve en hoofd draaiers op hun eigen manier. Onze deze kleding beschikbaar is eenvoudig en feestelijke ontwerpen, kleuren maken het ideaal voor elke gelegenheid.

Het werpt zijn vervaardigd en geleverd in tal van gewone patronen en nog veel meer. Deze zijn vervaardigd uit verschillende soorten materialen te houden van kwalitatieve aard. Daardoor hebben deze vraag in zowel nationale als in de internationale markt.
Wollen Decken zijn vervaardigd van weelderige wol dat velen een mode-bewuste vrouw heeft gedroomd van het dragen tegen haar huid. Het Silken voelen, veren licht gewicht en aanzienlijke status maakt het hoogst wenselijk. U kunt gebruikmaken van ons assortiment wollen gooit. Deze gooit zijn vervaardigd van weelderige wol dat geeft een warme wol. Deze gooit zijn vervaardigd in verschillende kleuren en maten. Zacht in contact met Silken voelen, deze wollen gooit komen in zowel effen en gecontroleerd patronen.

      ZURÜCK ZUM ANFANG

Sjaal & Wikkelt Stola Schals Andere Info Holen Sozial