Schals, Sjaals, Schal Hersteller, Indischen Sjaals Großhändler  
English Deutsch Español Italiano Français 日本語 العربية Русский Português
down#
Home Profile Enquiry Contact Us
spacer
Schals, Sjaals, Schal Hersteller, Indischen Sjaals Großhändler
Gestickt Schals
 
Voor de Perfect Fashion Verklaring  

Woolgold produceert en exporteert een mooi assortiment van kant praalwagens en geborduurde Schals, die geborduurd met behulp van fijne wollen keper en zijn vervaardigd in de intrinsieke patronen, maten en vormen (rechthoek, driehoek, langwerpig enz.). Geborduurd schals zijn altijd een onderdeel van verschillende culturen en van oudsher gedragen door mannen en vrouwen in Perzië. Ze zijn ook een deel van de traditionele mannelijke kostuum in Kasjmir. Het gehele assortiment kan worden aangepast als in de exacte patroon van de cliënt en kan worden geleverd op wholesale-prijzen. Wir sind hersteller, exporteur, lieferanten und großhändler von gestickt schals.


Speciale Gestickt Schal
 
Gestickt Schal
HFES-001
   
Uniek Gestickt Schal
 
Gestickt Schal
HFES-002
   
Trendy Gestickt Schal
 
Gestickt Schal
HFES-003
   
Zoom

 

Wij produceren en leveren luxe zacht en aangenaam warme hand praalwagens en geborduurde Schals. Deze Pashmina schals zijn prachtige glans en licht in gewicht, waardoor ze gemakkelijk vervoerd in handtassen overal.

 

Schattig Gestickt Schal
 
Gestickt Schal
HFES-004
   
Zoom
Stijlvol Gestickt Schal
 
Gestickt Schal
HFES-005
   
Zoom
Goed Zoek Gestickt Schal
 
Gestickt Schal
HFES-006
   
Zoom

Wij produceren en leveren een uitgebreid assortiment van kant praalwagens en geborduurde Schals die beschikbaar zijn in verschillende borduurwerk. Onze collectie van de hand praalwagens en geborduurde Schals zijn de perfecte mix van comfort en stijl. Deze geborduurde Schals zijn verkrijgbaar in aantrekkelijke kleuren en trendy look & zijn beschikbaar op de markt toonaangevende prijzen. Woolgold is een vooraanstaande fabrikant en exporteur van dames geborduurde Schals en hand float schals uit India. Het is delicaat schals in India worden geëxporteerd naar vele landen in West-Europa, het Midden-Oosten en de VS.

 

Charmant Gestickt Schal
 
Gestickt Schal
HFES-007
   
Zoom
Ooofge Gestickt Schal
 
Gestickt Schal
HFES-008
   
Zoom
Exclusief Gestickt Schal
 
Gestickt Schal
HFES-009
   
Zoom

 

De hand praalwagens en geborduurde Schals worden gemaakt van zuivere wol kan het beste de winter dragen voor elke gelegenheid en een echte stijlvolle spullen ook. Deze variëteit overeenkomt met de keuze van een en al, en is een must om de garderobe collectie. Hand Floats in sommige landen kan ook worden gebruikt voor het doel van Gebed schals. Deze geborduurde Schals onmisbaar zijn voor de elite, omdat het zorgt voor de top-klasse en de unieke collectie. Deze Schals van unieke schoonheid zijn met de hand geborduurd met geïnspireerde creativiteit & onberispelijke vakmanschap dat voegt een grote waarde aan uw garderobe. Ons assortiment geborduurde Schals zijn verkrijgbaar in tal van betoverende kleuren, design en maten die de klanten de vrijheid om te kiezen voor de beste. Ons assortiment van kant praalwagens en geborduurde Schals is beschikbaar op klantvriendelijke prijzen.

 

Adembenemend Gestickt Schal
 
Gestickt Schal
HFES-010
   
Zoom
Aantrekkelijk Gestickt Schal
 
Gestickt Schal
HFES-011
   
Zoom
Matchless Gestickt Schal
 
Gestickt Schal
HFES-012
   
Zoom
 

Epitomizing de artistieke excellentie van onze deskundige embroiders deze kant vlotter en geborduurde Schals hebben een rage temidden mode bewuste dames. Sterke draden van meerdere kleuren zijn gebruikt voor het maken van verleidelijke modellen op de hoge graad weefsel van deze Schals. Wij produceren deze kant praalwagens en geborduurde Schals in uiteenlopende modellen zoals bloemen, strepen, geometrische enz., die ze het meest begeerde temidden van onze klanten. We zijn ook bezig met het verstrekken van speciaal Pashmina wol geborduurde Schals aan onze klanten op wholesale-prijzen. Het borduurwerk is een mix van traditionele en moderne ontwerpen. Dit geeft het een elegante look en wint ook bijval uit alle groepen van mensen. Beste kwaliteit draden worden gebruikt voor de vervaardiging van deze kant praalwagens en schals. Het ontwerp en de kleur combinatie van onze kant praalwagens en wol geborduurde Schals sterk appelleert aan onze klanten en heeft waardering uit over de hele wereld. Onze Kashmiri geborduurd schals worden vervaardigd met behulp nieuwste mode en weerspiegelen de innovatieve ontwerpen en de creativiteit van onze behendig ambachtslui. Met betoverende tekeningen en levendige kleuren combinaties trekken zij miljoenen wereldwijd.

 

Ze zijn geborduurd met de grootste behendigheid en zijn een mix van traditionele en moderne ontwerpen. Vervaardigd met de beste kwaliteit materiaal ze genaaid tot in de perfectie met de beste kwaliteit draden, speciaal bestemd voor het borduren van deze Schals. Ze hebben verschillende ontwerpen bloemen en geometrische patronen dexterously gemaakt op hen. Ons assortiment wordt geproduceerd en uitgevoerd tegen redelijke tarieven en is beschikbaar in verschillende afmetingen catering aan de ontwerpen en specificaties van onze gewaardeerde klanten.

 

 

Voor Catalogus Aanvraag Klik hier
 
 
 
Sjaals & Wikkelt | Stola | Halstücher | Woolle Gwebe | Huis Meubilering
Home l Profiel l Kontakt l Anfrage
© Woolgold.com 2003 - 2009, Alle rechten voorbehouden.