• DE  
  • FR  
  • ES  
  • IT   
HOME ANFRAGE           

#

  woolgold
 
         
Schals
 
Ontwerper Dobby Schals :
Woolgold
Ontwerper Dobby Schals
DDSH-01
 
 
Woolgold
Ontwerper Dobby Schals
DDSH-02
Woolgold
Ontwerper Dobby Schals
DDSH-03
Woolgold
Ontwerper Dobby Schals
DDSH-04
Woolgold
Ontwerper Dobby Schals
DDSH-05
Woolgold
Ontwerper Dobby Schals
DDSH-06
Woolgold
Ontwerper Dobby Schals
DDSH-07
Woolgold
Ontwerper Dobby Schals
DDSH-08
Woolgold
Ontwerper Dobby Schals
DDSH-09
Woolgold
Ontwerper Dobby Schals
DDSH-10
Woolgold
Ontwerper Dobby Schals
DDSH-11
Woolgold
Ontwerper Dobby Schals
DDSH-12

Ontwerper Dobby Schals weerspiegelen een flair voor high-end fashion voor dat volledige ontwerper kijken. Dobby Schals zijn ook bekend als Check Schals / Voering Schals / Gestreepte Schals. Vervaardigd in strepen en omkeerbare kleuren, zijn ze zeer veel van de in-ding in de hedendaagse glamour wereld. Maak een statement met deze stijl ontwerper dobby Schals die extreem warme en zuivere want deze zijn van hoge kwaliteit, 100 procent zachte wollen Schals. Wir sind hersteller, exporteur, lieferanten und großhändler von dobby schals.

De essentie van exotische landschappen van Kasjmir is geweven in de luxe weefsel dat maakt het een ideale slijtage van de genade elke gelegenheid of evenement. Dobby Schal is ook vervaardigd in glinsterende licht reversibel kleuren en geleverd op wholesale-prijzen. Aanpassen aan lekker liggen in koud weer, warm en het ophalen van wollen Schals met franjes zijn sfeervol ingericht met veelkleurige dobby en controleer ontwerpen.

Wij Produceren en leveren een grote collectie van dobby en gecontroleerd Schals die beschikbaar zijn in verschillende maten, patronen en kleuren als in de eis van de klanten. Deze Schals zijn erg warm en pakketten per klant de voorkeur verpakkingsmateriaal. Wij leveren al onze zendingen binnen Schals bepaald tijdsbestek.

Wij produceren en exporteren verscheidenheid aan ontwerpen gecontroleerd dobby Schals die zijn gemaakt van mooie kwaliteit stoffen die ervoor zorgen dat de kleur snelheid en lage krimp percentage. Deze dobby Schals worden aangeboden in de verschillende aard van de controle ontwerpen waardoor de hele optie voor de liefhebbers van gecontroleerd ontwerpen. Dobby Schals zijn vervaardigd in vele levendige kleuren en maten en kan ook worden aangepast volgens de klanten eisen.

Wij produceren en leveren een breed scala van dobby Schals en stola's op 100% Pashmina. Deze dobby Schals zijn vervaardigd in uiteenlopende zoals diamant weave, self-strepen, controles en in vele andere patronen. Vervaardigd met gebruikmaking van de beste garens, dobby Schals zijn stijlvol en duurzaam. Deze controles en strepen zijn volgens de laatste mode trends in de markt. Deze strepen zijn gemaakt met elegantie, zodat de beste gemakkelijk kan worden vervaardigd en die aan onze klanten. Deze controles en strepen ook volledig ontwerper. Deze zijn ook verkrijgbaar in meerdere kleuren. Wij produceren kleine gecontroleerd ontwerp dobby Schals die op grote schaal in de vraag door een aantal specifieke klanten. Deze dobby Schals zijn gemaakt van goede kwaliteit stof die wordt verkregen uit betrouwbare bron te zorgen voor de kwaliteit ervan. Ons assortiment gecontroleerd ontwerp Schals zijn ook op maat gemaakt volgens de opgegeven specificaties van onze klanten.

      ZURÜCK ZUM ANFANG

Sjaal & Wikkelt Stola Schals Andere Info Holen Sozial