• DE  
  • FR  
  • ES  
  • IT   
HOME ANFRAGE           

#

  woolgold
 
         
Schals
 
  Kaschmir Pashmina Schals :
Woolgold
Kaschmir Pashmina Schals
CPSH-01
 
 
Woolgold
Kaschmir Pashmina Schals
CPSH-02
Woolgold
Kaschmir Pashmina Schals
CPSH-03
Woolgold
Kaschmir Pashmina Schals
CPSH-04
Woolgold
Kaschmir Pashmina Schals
CPSH-05
Woolgold
Kaschmir Pashmina Schals
CPSH-06
Woolgold
Kaschmir Pashmina Schals
CPSH-07
Woolgold
Kaschmir Pashmina Schals
CPSH-08
Woolgold
Kaschmir Pashmina Schals
CPSH-09
Woolgold
Kaschmir Pashmina Schals
CPSH-10
Woolgold
Kaschmir Pashmina Schals
CPSH-11
Woolgold
Kaschmir Pashmina Schals
CPSH-12

Kaschmir Pashmina Sjaal is ook bekend als Kashmiri Sjaal / Kashmir Schal. Hoewel de oorsprong van de Schals in de wereld kan worden getraceerd meer dan 700 jaar, het is niet bevestigd te zeggen waar en wanneer en door wie de eerste Schal is gemaakt. De oorsprong van de Schal vervaardiging met de fantastische figuren van Kasjmir geschiedenis Saint Sayed Ali Hamdani, de nobele koning Zain-Ul-Ahadin en de invoering van Pashmina in de markt door Mirza Haidar begin 14e eeuw. Wir sind hersteller, exporteur, lieferanten und großhändler von kaschmir schals.

In de huidige wereld van mode, kasjmier Schals zijn de accessoires die must-have voor iedere kledingkast. Kaschmir Schals zijn het meest geliefd accessoires door de leeftijden van alle mode bewuste vrouwen. Wij produceren een breed scala van kasjmier Schals beschikbaar in vele prints en kleuren en hen op wholesale-prijzen. Kaschmir Schals zijn perfecte accessoires ter aanvulling van elke outfit. Elke simpele outfit kunnen worden gemaakt om te kijken levendiger met het gebruik van kasjmier Schals. Deze ontwerper kasjmier Schals zijn geschikt in bijna alle gelegenheden. Onze aantrekkelijke kasjmier Schals zijn meestal kleur snel en gemakkelijk afwasbaar. Ze zijn ook vrij van Snagging en uiteenvallen.

Wij zijn ook betrokken bij de export van kasjmier Schals. Onze kasjmier Schals zijn geweven uit Pashmina, viscose, jamawar, jacquard, wol en acryl. Ze zijn zacht en gladde textuur en zijn even warm. Rassen van Schals beschikbaar zijn: Pashmina Schals, Kaschmir Schals en met de hand geborduurd Kashmiri Schals.

Wij produceren en leveren prachtige kasjmier Schals voor de hedendaagse vrouw. De kasjmier Pashmina Schals vertonen de superieure vakmanschap en creatieve talenten van onze ambachtslieden. Het aanbieden van een optimaal niveau van warmte en comfort, onze spannende reeks van kasjmier Pashmina Schals komt in rustgevende kleuren combinaties. Het gebruik van superieure weefsel en garen maakt onze Schal lang, terwijl de zachte feel en prachtige ontwerpen geven de kasjmier Pashmina Schal een onderscheidende uitstraling.

Woolgold produceert en exporteert zuiver kasjmier Pashmina Schals. Deze kasjmier Pashmina Schals zijn 100% zachte en luxe en zijn verkrijgbaar in de afmetingen 70 x 200 cm, 50 x 180 cm en 30 x 160 cm. Ze zijn verkrijgbaar met een rijke subtiele diamant weven en kan worden geverfd in absoluut elke kleur. Deze kasjmier Pashmina Schals zijn elegant en gezellig zijn nog verrassend warm. Kaschmir Pashmina Schals kan worden gekenmerkt door zijn zachte vezels en geeft een zeer luxe beroep. Het creëren van een rage in de mode-industrie, hebben wij voor onze klanten een breed spectrum van vaste stof in Kaschmir Pashmina Schals. Deze kasjmier Schals komen in verschillende levendige en vaste kleuren die zijn er zeker van zijn om opgemerkt te worden door de particulieren. Gemaakt van hoge kwaliteit zuivere Kaschmir deze Kaschmir Schals zijn warm en zijn ook zeker aan te vullen elke soort jurk.

      ZURÜCK ZUM ANFANG

Sjaal & Wikkelt Stola Schals Andere Info Holen Sozial