• DE  
  • FR  
  • ES  
  • IT   
HOME ANFRAGE           

#

  woolgold
 
         
Sjaals
 
Profiel:
 

Woolgold schals en stola (India) is een pionier organisatie die zich bezighouden met de fabricage en levering van wollen Schals, stola's en Schals in India voor een lange tijd. We hebben een bescheiden begin, en nu hebben jaren van stevige aarding in de uitvoerende kwaliteitsproducten. Hoofdkantoor van Woolgold ligt in Ludhiana stad van de staat Punjab in India. Onze organisatie wordt bevorderd door technocraten met een rijke ervaring, die werken met een enkele gelijkgezinde motto van toewijding aan uitmuntendheid in kwaliteit, levertijd en de prijs voor alle soorten eisen en gelegenheden. De organisatie houdt zelf bijgewerkt met de veranderende trends en innovatieve ontwerpen. Het heeft een lange traditie van artistieke uitmuntendheid, vakmanschap en ongeëvenaarde pracht in de arena van Pashmina Schals, stola's en Schals. Wir sind hersteller, exporteur, lieferanten und großhändler von schals und sjaals. Het bedrijf heeft de knie van de expertise voor de kwaliteitscontrole, traditionele & ontwerper weeft en tijdige leveringen. Wij bij Woolgold Schals, welkom elk item dat moet worden ontwikkeld in wol of geborduurde patronen. Woolgold is specialist in Fancy Kaschmir Schals, Pashmina Schals, Jamawar Schals, Wol Schals, Designer geborduurd Schals, Dobby Schals, ponchos, zuivere wol Schals en Designer Throws. Woolgold is een van de beste Indische Schal fabrikant en exporteur. Wij produceren en exporteren onze Schals, stola's en Schals in verschillende landen zoals de VS, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Italië, Frankrijk, Japan, Mexico, Brazilië, Chili, Noorwegen, Hong Kong, de Filippijnen, Taiwan, Korea, Australië, Nieuw-Zeeland, Singapore, Maleisië, Thailand, Turkije, Iran, Dubai. Indiase Schals zijn echt populair in deze landen. Wir produzieren eine menge Sjaals und Schals in unserem werk in Ludhiana im Punjab (Indien)

Onze Schals zijn voorbeelden van klassieke luxe, als de fijn geweven Seide strepen, geven deze stuk een textuur en schoonheid, niet snel geëvenaard. Ons team bestaat uit professionele ontwerpers, sketchers, dyers, embroiders & inspecteurs. Nieuwe designs en patronen in onze Schals zijn geëvolueerd in de loop der jaren, maar de traditionele delicatessen in Schal fabricage zijn ook volledig te aanvaarden. Het garen wordt gebruikt op Woolgold is Pashmina, Kaschmir, 100% Pure Fine Wol, Pure Silk, Viskose en Blended Natuurlijke Garens. Woolgold is uitgerust met de nieuwste geautomatiseerde jacquard weefmachines tot ultra moderne auto borduurwerk planten. Zachte, luxe en een must-have fashion accessoire, elk van onze Schal wordt gecontroleerd door hooggekwalificeerde ambachtslui. Elke Schal wordt geleverd in een prachtig veelzijdig grootte, perfect voor inwikkeling rond de nek of schouders voor een beetje warmte en een splash van kleur en kan ook worden gebruikt als een sarong. Deze Schals worden geacht te zijn luxueus en comfortabel. Schals uit India zijn wereldberoemd en Woolgold is een fabrikant, de leverancier en groothandel exporteur van internationale kwaliteit en unieke vrouwen modeartikelen, kleding accessoires zoals Silk Pashmina Schal, Soft geborduurd Schal, Light Weight Designer Schal, die een afspiegeling vormen van de nieuwste trends in de mode wereld. Woolgold de Schals zijn de perfecte wikkel voor een bruiloft entourage, alledaagse doel, een avondje uit, of voor op reis. Onze Schals kan een groot aantal interessante patronen, verkrijgbaar in een verbazingwekkende verscheidenheid van met de hand gemaakt en blok gedrukt ontwerpen, variërend van bloemen sprays tot geometrische prints. Woolgold is een premie Indiase Schals exporteur en Schals fabrikant en is met een zeer hoge rang in Indiase Schal markt. Diverse sierdoeleinden ontwerpen zijn uitgebreid versierd over Kaschmir Schals, Pashmina Schals, Jamawar Schals, jacquardmachines Schals, Hand geborduurd Schals, Paisley Schals, Hand drijvers, Woollen Throws met de hulp van borduurwerk, kralen werk, tie-dye en appliqueren werk. In India Schals komen zeer vaak voor dames slijtage object. Kortom, Woolgold Schals (India) is een van de beste in India voor de productie en export Kaschmir Schals, Kaschmir Pashmina Schals, Jamawar Schals, Pashmina Schals, ponchos, Sjaal, Wol Schals, Hand geborduurd Schals, Paisley Schals, Hand drijvers, wollen Decke, stola's en vele andere hartverwarmende verities.

Woolgold is bekend om zijn innovatieve, uniek, aantrekkelijk en elegant ontDecke stoffen, die de perfecte mix van traditionele en moderne stijlen.

Waarom Woolgold :::
Meteen vanaf het onheuglijke tijden tot de hedendaagse, onze ontwerper Schals zijn geschikt voor elke gelegenheid en stijl. De uitgelezen assortiment heeft in zijn plooi de elegante Pashmina Schal, Hand geborduurd Schal, de antieke Jamawar Schal, de Chic Paisley Designer Schal naar de Esthetische Kaschmir Schal en Evergreen reeks gedrukte Schal. Er is terecht gezegd dat Dressing in India is gekomen van leeftijd - stijgende welvaart niveaus, meer media-blootstelling van de internationale mode en een groeiende tendens naar zichzelf verwennen hebben allemaal bijgedragen. Het hele effect is zichtbaar aan de toestroom van internationale en binnenlandse producten en merken in beide, formeel en casual wear. Indiase klant heeft de keuze van vandaag, dat is goed terug te vinden in onze unieke collectie.

Het Schals zijn speciaal gekozen om die perfecte touch van verfijning en raffinement. Gedaan door de wereld-klasse ontwerpers, de Schals zijn verkrijgbaar in vele kleuren, textiel en stijlen toe te voegen aan de persona. Vindt u elegante en kwaliteit Schals voor iedere gelegenheid in een grote verscheidenheid aan smaakvolle smaak.

Also macht euch bereit, um die spannende Welt der woolgold Schals, nur für Sie.


Onze Producten :::
Ons assortiment bestaat uit de volgende:- Schals (Maten beschikbaar 100cm x 200 cm ..

De Schals productieproces is in een grote verscheidenheid zoals vlakte Schals, omkeerbare Schals, controles, voeringen, gedrukt Schals en Jacquard Schals.

- Stola (Maten beschikbaar 70cm x 200 cm ..) De stola's worden vervaardigd om de laatste westerse trends. Deze zijn ook beschikbaar in eenvoudige platbinding ontwerper en verschillende stijlen en patronen.

- Wikkelt  Schals zijn vervaardigd volgens de Arabische en westerse stijlen.

Decke Decke vervaardigd door ons een aantrekkelijk uiterlijk tot een woonkamer. De stijlen zijn geselecteerd houden alle moderne trends in meubels.

Wollen lakens De exotische assortiment van onze wollen lakens zijn beschikbaar voor full-size tweepersoons bedden, eenpersoons bedden en zijn verkrijgbaar in effen jacquard te ontwerpen.

Woollen Stoffen
Wij leveren ook een compleet assortiment van de exploitatie van een wollen stof, die kan worden gebruikt voor elk kledingstuk / kleding. Het scala van stoffen die we gebruiken voor de fabricage van onze producten bevatten ...

100% Puur Fine Wol
Kaschmir
Mohair
Viskose
Zidje /Puur Wol
Acrylic

 

Woolgold de producten vertonen een unieke samensmelting van esthetische uitstraling, elegante embellishments, artistieke kwaliteit en onderscheiden & hedendaagse ontwerpen worden gekoesterd eeuwig. Een ongelooflijk assortiment van onze producten behoren:

 

Jacquard Paisley Sjaal
Pashmina Sjaal
Afgedrukte Sjaal
Ontwerper Dobby Sjaal
Kaschmir Pashmina Sjaal
Silk Pashmina Sjaal
Viskose Jacquard Sjaal
Viskose Ontwerper Sjaal
Woollen Decke
Woollen StoffenKwaliteit :::

 

De belangrijkste doelstelling van de onderneming is om geen compromis over de kwaliteit van haar producten. Het is vanwege de kwaliteit die ervoor zorgt dat de onderneming voor haar concurrenten.

De onderneming heeft met succes een van haar groei parameters wegens haar inzet voor de kwaliteit en de nadruk op vertrouwen en helderheid in alle type transacties. Wij geloven in totaal engagement voor de klanttevredenheid en transparantie in het bedrijfsleven dus streven om lange termijn relaties met onze klanten, gebaseerd op sterke bedrijfsethiek.


Infrastructuur :::

 

Het grootste kracht komt van een professioneel management, een toegewijde werk en een tevreden klantenbestand. Onze sterke infrastructuur en geavanceerde technologieën vergemakkelijken van de coördinatie in onze werkprocessen. Het bedrijf heeft hoge professionele normen gericht op ondernemend topkwaliteit met geplande levering van kwaliteitsproducten. Onze productie-eenheid is uitgerust met state-of-the-art machines en geserveerd door de meest bekwame ambachtslui. Het bedrijf heeft een aantal geschoolde arbeidskrachten en aanverwante faciliteiten die nauwlettend volgen bij elke stap, zodat wij de verzending van de hoogste kwaliteit in elk van de segmenten die het weven, fabriceren en controleren & verpakking respectievelijk. Doorgaan met de uitbreiding, het bedrijf is op zoek naar de mode-wereld met de best mogelijke producten en diensten en de ontwikkeling van relaties met potentiële importeurs van hun assortiment.Klanten :::

 

Wij behandelen elke klant als hoogste prioriteit en altijd producten in korte tijd. Wij bieden standaard kwaliteit items voor onze gewaardeerde klanten wereldwijd.


 

 
      ZURÜCK ZUM ANFANG

Sjaal & Wikkelt Stola Schals Andere Info Holen Sozial